14.8.2014

Justice is swift in the Court of Miracles...

Olen päättänyt pyhittää Rinki tinki tinkin Disney (ja Pixar) -elokuvista kertomiseen. Toisin sanoen blogissa kerrotaan nykyään vain juttuja, jotka liittyvät Rinki tinki tinkin sivuihin. Täältä voi siis lukea vieläkin elokuva-arvosteluja, TOP-listoja, musiikkiaiheisia juttuja, nähdä kuvanmuokkauksia ja jännittää loka/marraskuussa alkavaa Ken on maassa kaunehin? -kisaa (jonka kilpailijahaku on nyt muuten päättynyt). Luvassa saattaa olla myös ehkä jonkintapaista Disney-historiaa (kuten julkaisemissani Mikki Hiiri -teksteissä), jos jaksan vain sellaisia kirjoitella kaiken muun ohella. Mitä siis blogista jää puuttumaan?

En kirjoita Rinki tinki tinkiin enää tekstejä Disney-tavaroihin (mm. kirjat, soundtrackit) liittyen. Aihe ei sovi minusta Rinki tinki tinkiin, sillä muuten blogin aihekavalkaadista tulee ylitsepursuavan mahtipontinen. Mutta voih, kun näitä tekstejä on niin hauska kirjoitella! Mikä siis eteen? Päätin perustaa uuden blogin, ns. sivublogin Rinki tinki tinkille! :) Tämä uusi blogini, Ihmeiden aukio, käsittelee Disney-aiheita, jotka vievät elokuvien ulkopuolelle kaikkeen mahdolliseen oheismateriaaliin. Jos siis tällainen ns. "keräily" (en koe olevani keräilijä, siksi lainausmerkit) kiinnostaa, niin Ihmeiden aukiota voi lukea tästä

Oikein nautinnollista loppukesää (vai alkusyksyä?) kaikille, onnea koululaisille koulutielle ja ihania lukuhetkiä Disney-blogien parissa! :) 


2 kommenttia:

  1. Voi, minulta pääsi pettymyksen huokaus kun luin sinun lopettavan oheistuotteista bloggaamisen, mutta onneksi pettymys jäi hyvin lyhytaikaiseksi kun ilmoitit uudesta sivublogista! Oheistuotteista on mielestäni todella hauskaa lukea, joten ilolla liityn toisenkin blogin lukijaksi!

    Hyvää loppukesää sinullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos! Ja minustakin on hauska kirjoitella oheistuotteista. Niistä kirjoitteleminen on jotenkin vapaampaa ja helpompaa aivoille, kuin vaikkapa TOP-listojen kirjoittelu. :)

    VastaaPoista