16.8.2015

Tomorrow is another day, how I hope you'll always stay...

Tänään Kaliforniassa loppuu Disneyn D23-tapahtuma, jossa Disneyn ja Pixarin studiot ovat esitelleet tulevia elokuvia yleisölle. Itse olen tapahtumasta intoillut sosiaalisen median välityksellä. Nyt on aika pitkästä aikaa suunnata katseemme tulevaisuuteen: millaisia elokuvia Disneyltä ja Pixarilta on lähivuosina tulossa?


Inside Out - mielen sopukoissa 

Lähde: http://disney.wikia.com

Inside Out on pyörinyt jo pitkään Yhdysvaltojen teattereissa, ja Suomen ensi-ilta koittaa vihdoin parin viikon päästä 28.8. Tämä Pixarin elokuva kertoo Riley-nimisen tytön pään sisäisistä tapahtumista, ja pääosissa nähdään tunteet Ilo, Suru, Kiukku, Inho ja Pelko. Pääsemme näkemään, miten Riley käyttäytyy eri tunteiden ohjatessa tytön mieltä. Elokuva vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta - eikä sitä tarvitse onneksi odottaa pitkään!


The Good Dinosaur

Lähde: http://disney.wikia.com

Pixarilta ilmestyy myös toinen elokuva tänä vuonna! Tai The Good Dinosaur saapuu Yhdysvaltojen teattereihin tämän vuoden marraskuussa, eli Suomessa ensi-ilta nähdään varmaan alkuvuodesta. The Good Dinosaur -elokuvassa on mielenkiintoiset lähtökohdat: mitä olisi tapahtunut, jos dinosaurusten joukkotuhon aiheuttanut meteoriitti olisi lentänyt maan ohi? Elokuvassa seikkailevat siis sukupuuton välttäneet dinosaurukset ihmisten kanssa rinta rinnan. Tätäkin elokuvaa odotan innolla.


Zootopia

Lähde: http://disney.wikia.com

Disneyn seuraava klassikko Zootopia ilmestyy jo maaliskuussa 2016 (Amerikassa)! Näitä elokuviahan julkaistaan hurjaa vauhtia! Zootopiassa seikkailee ihmisenkaltaistetut (eli kahdella jalalla seisovat ja vaatteita käyttävät) eläimet, eikä elokuvan maailmassa ole ihmisiä ollenkaan. Elokuvan päähenkilöinä seikkailevat pupu-poliisi Judy Hopps sekä Nick Wilde -kettu, jotka ratkaisevat yhdessä jonkinnäköistä mysteeriä Zootopia-kaupungissa. Minulla on suuret ennakko-odotukset myös Zootopiaa kohtaan. Disneyltä ei ole pitkään aikaan ilmestynyt elokuvaa, jossa eläimet seikkailevat omassa maailmassaan ilman ihmisiä. Edellinen tällainen elokuva on ollut Pikku Kananen, joten Zootopian ei tarvitse olla kummoinen, että se nousisi edeltäjäänsä paremmaksi elokuvaksi. :)


Moana

Lähde: http://disney.wikia.com

Moana on Zootopian jälkeen tuleva Disneyn klassikko. Ensi-iltansa elokuva saa vuoden 2016 marraskuussa, eli Suomessa alkuvuodesta 2017. Moanan tapahtumapaikkana on Oseanian saaristot ja meri, ja päähenkilönä on nuori Moana, joka lähtee lautalla tutkimaan saaria. Seikkailuunsa Moana saa kaveriksi puolijumala Mauin, josta kertoviin legendoihin koko elokuva perustuu. Itse odotan näistä kahdesta seuraavasta Disneyn klassikosta enemmän Zootopiaa, vaikka Moanakin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Olen varma, että Moana tarjoaa meille ainakin henkeäsalpaavan upeita merimaisemia, sekä suomalaisille tuntemattomampaa mytologiaa.


Toy Story 4

Lähde: http://comicbook.com

Kyllä, Toy Storyyn on tulossa taas yksi jatko-osa! Toy Story 4:n pitäisi nähdä päivänvalo kesällä 2017. D23-tapahtumassa kerrottiin, että tulevassa elokuvassa kerrottaisiin Woodyn ja Bo Peepin rakkaustarina - mutta ensin lelujen pitäisi löytää Bo Peep, joka on hävinnyt jonnekin kolmannessa lelu-elokuvassa. Minulla on hieman ristiriitaiset odotukset tämän elokuvan suhteen. Toy Story 3 olisi ollut täydellinen lopetus lelujen seikkailuille. Toisaalta kaikki Toy Storyt ovat mahtavia elokuvia, enkä usko, että neljännen laatu laskisi ainakaan paljoa edellisiin verrattuna. Woodyn ja Bo Peepin suhdetta ei myöskään käsitellä kunnolla aiemmissa Toy Storyissa, joten aihe kiinnostaa. Toisaalta onko neljäs osa liikaa...? Hmmm.... Vain aika näyttää!


Finding Dory 

Lähde: http://disney.wikia.com

Nemoa etsimässä -elokuva saa jatko-osansa Finding Dory (Dorya etsimässä?) elokuvan myötä vuonna 2017. Tuleva elokuva keskittyy Doryyn, joka etsii elokuvassa perhettään. Elokuva vastaa myös kysymykseen, miksi Dory oli yksin valtameressä Marlinin törmätessä häneen ensimmäisessä elokuvassa. Viime kerralla tästä elokuvasta puhuessani odotukseni elokuvaa kohtaan olivat hyvin matalalla. Nyt ne ovat hieman nousseet, mutta en vieläkään ymmärrä, miksi tätä elokuvaa piti alunperinkään lähteä tekemään. Nemoa etsimässä on hyvä elokuva ihan yksinäänkin.


Ihmeperhe 2 

Lähde: http://comicbook.com

Ihmeperhe 2:n ensi-iltaa ei ole vielä lyöty lukkoon, se nähdään teattereissa joko vuonna 2017 tai 2018, tai peräti vasta 2019. Tällä hetkellä Pixarin studioilla ollaan kirjoittamassa elokuvan käsikirjoitusta, joten juonesta ei ole paljon tietoa. Elokuva tulee keskittymään kuitenkin tuttuun perheeseen. Minulla on hieman samat mietteet Ihmeperhe 2:n kanssa kuin Finding Dory -elokuvan kanssa - jatko-osaa ei olisi välttämättä tarvinnut tehdä. Tuntuu, että pian kaikkiin Pixarin elokuviin on tehty/tekeillä jatko-osat, ja se sotii vastaan itse ihailemaani Pixarin elokuvien ainutkertaisuutta kohtaan. Uskon, että jatko-osista tulee ihan hyvät... mutta entä jos ei tulekaan? Entä jos ne pilaavat alkuperäisen tarinan ihanuuden täysin? Oli miten oli, pitää ne kuitenkin katsoa sitten aikanaan. :)


Autot 3 

Lähde: http://comicbook.com

Ja taas yksi jatko-osa Pixarin elokuville! Autot 3:n ensi-ilta on näillä näkymin kesällä 2018. Tästäkään elokuvasta ei tiedetä vielä paljon mitään. Minun mielestäni Autot 2 on tällä hetkellä huonoin Pixarin muuten niin mahtavista elokuvista, eikä Autot 3:nkaan tämän takia hirveästi innosta. Uskon kuitenkin, että elokuvaa odottaa innolla miljoonapäinen joukko pikku poikia (ja Pixar-faneja), ja elokuva tulee menestymään hyvin kassaluukuilla. Ehkä näemme joku päivä vielä Autot 4:kin. Ja ehkä Autot 3 yllättää minut positiivisesti, olihan Toy Story 3:kin minusta parempi kuin Toy Story 2.


Gigantic

Lähde: http://disney.wikia.com

Moanaa seuraava Disney-klassikko on Gigantic, joka valmistunee vuonna 2018. Alunperin Gigantic kulki työnimellä Giants. Elokuva mukailee tuttua satua Jaakko ja Pavunvarsi. Elokuvan tapahtumapaikkana on Espanja - ja jättiläisten asuttamat pilvet Espanjan päällä. Elokuvassa Jaakko kohtaa pilvissä 11-vuotiaan jättiläistyttö-Inman - paljon muuta elokuvasta ei tiedetäkään. Paitsi että se tulee olemaan musikaali. Odotan Gigantic-elokuvaa innolla!!! :)


Frozen 2 

Lähde: http://disney.wikia.com

Kyllä, supersuositulle Frozenille on tulossa jatko-osa joskus tulevaisuudessa. Tämänkin jatko-osan suhteen ajatukseni ovat ristiriidassa. Frozen oli hyvä elokuva tuollaisenaan, ja pidin siitä, että se jätti kysymyksiä ilmaan siskosten tulevaisuudesta. Lyhäri Frozen Fever (josta kuva on) sitten näytti, että Annan ja Elsan elämä Arendellessa jatkuu onnellisesti. Minulla on hieman sellainen tunne, että Frozen 2 haluttiin tehdä vain rahastuksen maku suussa. Toivon hartaasti, että elokuvan tekijöillä on ainutlaatuinen jatko-osa mielessä, eikä se sortuisi mihinkään kliseiseen rakkaustarinaan, kuten ei ensimmäinenkään osa. Odotukseni elokuvaa kohden ovat negatiiviset, mutta yritän pitää peukut pystyssä. Toivon, että elokuva yllättää minut positiivisesti!


Coco 

Lähde: http://disney.wikia.com

Viimeksi tulevia elokuvia käsittelevässä kirjoituksessani tämä elokuva kulki vielä nimellä The untitled Pixar movie about Dia de los Muertos. Nyt tämä Kuolleiden päivästä kertova Pixarin elokuva on saanut nimen: Coco. Elokuvan päähenkilönä on 12-vuotias Miguel, joka kohtaa kuolleita sukulaisiaan. Huuuu! Kuulostaapa jännittävältä! Elokuvan julkaisuajankohdata ei ole vielä tietoa, mutta tätäkin elokuvaa odotan innolla! 



Näiden animaatioiden ohella Disney julkaisee live action -elokuvia, joista eniten odottamani, Star Wars: The Force Awakens saa ensi-iltansa jo joulukuussa! Jee! Disney jatkaa myös klassikkojensa muuntamista näytellyiksi elokuviksi, ja luvassa on versiot mm. Viidakkokirjasta, Kaunottaresta ja Hirviöstä sekä Dumbosta(!). Liisa Ihmemaassa ja Pirates of the Caribbean -elokuvat saavat myös jatko-osat, ja Marvelin supersankarielokuvia on tulossa kanssa hirveästi.

Mikä on sinun mielipiteesi tulevista Disneyn ja Pixarin elokuvista? Mitä elokuvaa odotat eniten? Entä mitä mieltä sinä olet siitä, että niin monelle elokuvalle on tulossa jatko-osa? Mielenkiinnolla luen muiden mielipiteitä. :) 
(YouTubesta löytyy muuten trailerit/teaserit Inside Outiin, The Good Dinosauriin, Star Warsiin ja Zootopiaan.)

10 kommenttia:

  1. Kun ei itse tule ehdittyä (siis viitsittyä) kauheasti tietoja näistä tulevista elokuvista etsiä, niin tällaista varsin näpsäkkää koostetta kiitollisena arvostaa. :) Mitä noihin esiteltyihin elokuviin tulee, niin yksi nostatteli selvästi muita suuremmat värähtelyt, eli Moanaa alan kovasti odottelemaan. Seikkailuja merellä ja saarella plus mukaan eläväistä legendaa, niin kelpaa kyllä. Jospa kyytiin saataisiin vielä sellaista hyväntuulista seikkailuhenkeä ja erilaisten ihmeellisyyksien tutkailua, niin siinäpä olisi Disney-klassikko juuri minulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit koosteesta. :) Moana kuulostaa kyllä juuri sellaiselle seikkailujen täyteiselle ja suuria ihmeitä sisällään pitävälle elokuvalle. Jostain syystä Zootopia vain kiinnostaa minua enemmän - ehkä siksi, että se on tulossa aiemmin, ja sitä ei tarvitse odottaa enää pitkään. ;)

      Poista
  2. Kiitos kattavasta katsauksesta tuleviin Disney-/Pixar-elokuviin, tästä tuli itsellenikin paljon uutta tietoa. Lisäisin kuitenkin että myös Räyhä-Ralfin jatko-osa on vahvistettu tulevaksi, tosin muuta siitä ei tiedetäkään (ainakaan minä en tiedä) kuin että käsikirjoittaminen on ainakin meneillään ja Mariokin pyritään saamaan tällä kertaa mukaan.

    Mikäli Disney onnistuu ylläpitämään tämänhetkistä tasoaan animaatioidensa suhteen niin olen varsin luottavainen tulevien klassikoiden suhteen. Lisäksi vaikka Pixarin visiot ovat nykyään vahvasti jatko-osissa, niin uskoisin niistäkin tulevan varsin päteviä, vaikkakin Autot 3 epäilyttää minuakin. Alkuperäiset Nemoa etsimässä sekä Ihmeperhe ovat kuitenkin yli kymmenen vuotta vanhoja eivätkä pelkkinä rahastusvälineinä taida olla enää kovin ajankohtaisia, joten uskoisin tekijöillä olevan perustellut tarinalliset visiot niiden jatko-osien suhteen. Ainakin Brad Bird on sanonut joskus aiemmin ettei Ihmeperheen jatko-osan tuotantoa aloiteta ennen kuin käsikirjoitus on, Birdin omien sanojen mukaan, vähintään yhtä hyvä kuin ensimmäisessä osassa. Toy Storyn taas on sanottu että sen oli alunperin tarkoitus päättyä kolmanteen osaansa, mutta koska elokuvien hahmot ovat tekijöilleen niin rakkaita, niin lopulta neljännen osan tuotanto aloitettiin, joten eiköhän senkin tekemisestä ole tekijöillä jokin perusteltu visio lipputulojen saamisen lisäksi. Lisäksi vaikka jatko-osat eivät alkuperäisille pärjäisikään niin uskoisin niiden kuitenkin erottuvan edukseen useiden muiden tulevien animaatioiden rinnalla. Sekin tosin herättää hieman epäluuloja että koska varsinkin Pixarilla näyttäisi olevan tällä hetkellä monta rautaa tulessa, niin jaksetaankohan kaikkiin elokuviin panostaa visioita ja resursseja riittävissä määrin. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä. :) Ai, minä en ole kuullutkaan Räyhä-Ralfin jatko-osasta! Kyseiseen elokuvaan sopisi vallan mainiosti jatko-osa, vierailtavia pelimaailmoja on ihan hirveästi, ja elokuviin saa uuden tunnelman aina uuden pelin myötä. Huu! Mielenkiinnolla kyseistä elokuvaa odotan!

      Se on kyllä totta, että Pixarilla rakastetaan heidän luomiaan hahmoja niin paljon, että he haluavat kunnon tarinat hahmojen ympärille - ei vain nopeasti hutaistua jatko-osaa. Toivotaan totta tosiaan, ettei noin suurilukuinen vaiheessa olevien elokuvien määrä vaikuta lopputulokseen negatiivisella tavalla... Mutta kyllä minäkin uskon, että elokuvista tulee ihan laadukkaita. Kun on hieman varautunut asenne jatko-osia kohtaan, niin niihin ei ainakaan pety... eihän? ;) Odotankin suuria positiivisia yllätyksiä, mutta pelkään sitä pahinta. :P

      Poista
  3. Minä odotan kaikkein eniten Inside Outia. Toy Story 4 kiinnostaisi minua myös, koska silloin, kun ensi kerran kuulin, että sellainen on tulossa, toivoin melkein alusta asti, että Bo Peep tulisi siinä takaisin. Rukouksiini siis vastattiin, kiitos Pixar! Dorya etsimässä -elokuvan ja Räyhä-Ralf 2:n aion myös katsoa, ihan vain uteliaisuuttani.

    Zootopia ei ollenkaan vakuuta minua, koska se haiskahtaa uhkaavasti Sly Cooper -plagiaatilta: ihmismäisistä eläimistä kertova elokuva, jonka pääosassa on oikeudenmukainen rosvo ja naispuolinen poliisi. Sattumoisin vuodeksi 2016 on tulossa myös Sly Cooper -elokuva. Se kiinnostaa minua paljon enemmän kuin Zootopia.

    The Good Dinosaur ei kiinnosta minua, koska en välitä dinosauruksista. Gigantic ei myöskään vakuuta minua, koska Disney on jo tehnyt oman tulkintansa Jaakosta ja pavunvarresta (Mikki ja pavunvarsi) ja sekin on minun mielestä huono. Yksikään artikkelissa mainituista näytelmäelokuvista ei kiinnosta minua, kuten eivät myöskään Frozen 2, Ihmeperhe 2 ja Autot 3, koska niiden ykkösosatkaan eivät kuulu suosikkeihini. Coco saattaa kuitenkin ehkä kiinnostaa minua.

    Kaikki äsken mainitsemani mielipiteet ovat vain MINUN mielipiteitäni, joten älkää vetäkö hernettä nenään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Onneksi Inside Outia ei tarvitse odottaa enää pitkään. Sehän on saanut hirveästi positiivista palautetta jo ilmestymissään maissa, joten ei se voi ihan surkea olla. :) Enää 10 päivää ensi-iltaan, hihii! Ja sinullahan kävi tuuri, kun toivoit, että Bo Peep tulisi takaisin Toy Storyyn. Itse en jotenkin ole koskaan kiinnittänyt hahmoon suurta huomiota, joten kiva, jos häneen keskitytään enemmän tulevassa leffassa.

      En ole tullutkaan ajatelleeksi, että Zootopia muistuttaisi Sly Cooperia. (Enkä muuten tiennyt, että siitäkin on tulossa elokuva!) Haluan aina ajatella positiivisia asioita Disneystä, joten ehkä tämä tarinoiden samanlaisuus on vain sattumaa.... Jotenkin minulla on myös sellainen olo, että Zootopian tapahtumat nähtäisiin enemmänkin Judy-pupun kannalta (vaikka en siis asiaa tiedä), joten ehkä se muuttaa elokuvien näkökulmaa hieman erilaiseksi. Zootopia-elokuvaa mainostettaessa puhutaan myös paljon itse kaupungin ihmeistä, sillä vierekkäisissä lähiöissä on tundraa ja aavikkoa, joten itse ympäristö on varmaan ainakin ihmeellisempi kuin Sly Raccoonissa. Pitäisi nähdä molemmat elokuvat, ennen kuin voi sanoa, onko jompikumpi matkinut toista... Vaikka tokihan Sly Raccoon on hahmona paljon vanhempi kuin ideakaan Zootopiasta.

      Pennitön ja suruton -elokuvassa nähdään totta tosiaan jo ensimmäinen Disneyn versio Jaakosta ja pavunvarresta. Kyseinen, vanha animaatio kulkee alkuperäisen sadun kanssa hyvin rinta rinnan, eikä muuta sadun tapahtumia oikeastaan ollenkaan. Nykyään Disneyllä on hieman toinen linja, ja minusta onkin kiva nähdä, mitä erikoista he ovat tähän uuteen versioonsa sadusta keksineet. :)

      Poista
  4. Ohhoh, enpä noista kaikista elokuvista tiennytkään. Esimerkiksi tuo Gigantic on ihan vieras nimi (olen kyllä saattanut kuulla elokuvasta sen alkuperäisellä työnimellä), eikä herätä minussa oikein mitään odotuksia. Espanja tapahtumapaikkana on kyllä mielenkiintoinen valinta. Sen sijaan Inside Outia on kyllä saanut odottaa, onneksi ei enää kauaa! :) Moana kiinnostaa myös kovasti lähinnä tapahtumapaikkansa ja -aikansa vuoksi. Jännältä kuulostaa! Zootopiaa taas en aluksi niin kauheasti odottanut (tykkään yleensä enemmän ihmisistä kuin eläimistä kertovista elokuvista), mutta elokuvaa nostaa minun silmissäni se, että päähenkilö on kettu, yksi lempieläimistäni. Eli aion kyllä tämänkin käydä katsomassa, kun se tulee!

    Pixarin tulevat elokuvat kuulostavat jänniltä, The Good Dinosaurissa on mielenkiintoinen idea, vaikka en siihen olekaan tarkemmin tutustunut. Vielä enemmän kiinnostaisi kyllä tietää vähän lisää tuosta Cocosta, harmi että sitä pitää vielä odottaa niin pitkään. Mutta ainakin on jotain odotettavaa!

    Jatko-osat eivät erityisemmin innosta. Frozen 2 kuulosti aluksi ihan kivalta, mutta olen alkanut miettiä, mistä elokuva tulee oikein kertomaan. Ei Frozenille olisi tarvinnut jatkoa minusta tehdä, kun tuli jo Frozen Feverkin... No, toivottavasti saavat jotain mielenkiintoista aikaiseksi. Pixarin leffoja en ole niin paljon katsonut kuin Disneyn klassikkoja, joten paha noista jatko-osista mitään on sanoa. Autot 3 kyllä ihmetyttää, eikö Autot 2:lla ole aika huono maine?

    Live-action -elokuvista odotan ehdottomasti eniten Kaunotarta ja hirviötä. Roolivalinnat vaikuttavat mainioilta, ja kaikkein parasta on, että elokuvasta tulee musikaali. Tosin esimerkiksi Hirviön toteutus huolettaa vähän, mutta luotan kyllä siihen, että elokuva on hyvissä käsissä. Vähän kyllä ihmetyttää tämä animaatiot live-actioniksi -villitys, kuten vaikka tuo Dumbo... Mitä siitäkin mahtaa tulla?

    On kyllä paljon elokuvia tulossa, miten Disneyllä ehditään tehdä tuo kaikki tässä parin vuoden aikana...? No, ei auta muu kuin odottaa. Uskon, että tulemme näkemään aivan mahtavia elokuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos kommentistasi! :) On kyllä mielenkiintoisia elokuvia tulossa niin Disneyltä kuin Pixariltakin... tai ainakin odottaa mielenkiinnolla, että onnistuvatko elokuvat vai eivät. Varsinkin jatko-osien kanssa tuo pärjääminen jännittää, erityisesti Frozen 2:n. Ensimmäinen Frozen oli niin kaunis ja omalla tavallaan erikoinen elokuva, joten en haluaisi, että jatko-osassa sorruttaisiin mihinkään kliseisiin ratkaisuihin. Toivotaan, että käsikirjoittajat osaavat hommansa. Autot 2 on menestynyt taloudellisesti hyvin, joten siksi elokuvaan tehdään vielä jatko-osa. Voihan elokuvalla olla huono maine osan meistä vanhemmista katsojista keskuudessa (esim. minun mielestäni se on huonoin Pixarin elokuva), mutta pieniin poikiin ja joihinkin koviin Autot-faneihin elokuva uppoaa kuin häkä. Autot on aika kova juttu ainakin alle 3-vuotiaiden lasten keskuudessa. :)

      Kun kuulin ensimmäisen kerran The Good Dinosaurin ideasta, luulin, että elokuva kertoisi siitä, miten dinosaurukset eläisivät meidän keskellämme tässä ajassa, 2000-luvulla. Sellaista versiota tarinasta olisin odottanut innolla! Intoni elokuvaa kohtaan laimeni hiukan, kun sain kuulla, että tarina tapahtuukin menneisyydessä luolamiesten aikaan, mutta uskon elokuvan olevan kuitenkin mainio. :)

      Minua kanssa kiinnostaa kovasti tuo Kaunotar ja Hirviö -live action elokuva! Kaunotar ja Hirviö on yksi lempiklassikoistani, ja elokuvassa tulee näyttelemään myös lempinäyttelijäni, Ewan McGregor! Jee! Odotukseni ovat korkealla kyseisen elokuvan suhteen, ja toivon, että en tule pettymään, kuten minulle kävi Maleficent-leffan kanssa. Toivon, että kaikissa tulevissa live action -elokuvissa kuljetaan alkuperäisen klassikon juonen mukaisesti, sillä juuri tästä asiasta tykkäsin kovasti uusimmassa Cinderellassa. Dumbo mietityttää silti minuakin kovasti. Toivottavasti Dumbosta ei tehdä mitään muovista tietokonenorsua... Voi voi. Oman elokuvansa saa ilmeisesti myös Tikun ja Takun Pelastuspartio -sarja, jossa tietokoneella tehdyt oravat voivat olla aika mielenkiintoisen näköisiä... Hui!

      Toivotaan, että Disney pysyisi ainakin suurinpiirtein ilmoittamassaan aikataulussa, eikä elokuvien ilmestymispäivä venyisi ainakaan pidemmälle. Ja saisimme kokea uskomattoman upeita elokuvakokemuksia! :)

      Poista
  5. Olet varmaan ainoa tähän mennessä törmäämäni Disney-fani, joka julistaa olevansa kiinnostuneempi Zootopiasta kuin Moanasta. Itselleni on vaikea muodostaa näkemystä elokuvasta josta ei ole edes traileria vielä julkaistu. Pääasiallisesti luotto Disneyhyn on kovaa, enkä Zootopiasta kyllä odota mitään Pikku Kananen kakkosta :) Samaa mieltä kanssasi, että kiva kun eläinleffoihin on palattu pitkän tauon jälkeen.

    Pixarilla panostetaan selvästi parin originaalileffan jälkeen taas jatko-osiin. Luotan kyllä, että studiolla osataan hommansa, mutta Ihmeperhe 2 on ehkä ainoa jota vähän odotankin. Good dinosaur kyllä kiinnostaa ja Coco!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! En tiedä, mikä Zootopiassa minua kiehtoo. Pidän vain elokuvan eläimellisyydestä ja alkuasetelmista; elokuva vaikuttaa sopivalta myös aikuiseen makuun. Myös Coco kuulostaa todella mielenkiintoiselle elokuvalle, kunpa se ilmestyisi jo pian!

      Poista